Zoeken in het Handelsregister online inhoudsopgave
Zoeken op handelsnaam
Bij zoeken op handelsnaam kunt u ťťn of twee trefwoorden opgeven die voorkomen in de handelsnaam, eventueel in combinatie met de plaatsnaam. Gebruik voor een optimaal zoekresultaat als trefwoorden de twee meest kenmerkende woorden uit de handelsnaam. Het systeem zoekt zowel op de handelsnaam als op de statutaire naam van een bedrijf.

Let op: wanneer uw zoekactie geen resultaten oplevert, garandeert dat niet dat u deze naam kunt gebruiken als handelsnaam. Vraag hiervoor een handelsnaamonderzoek van de Kamer van Koophandel aan.

Zoeken op KvK-nummer
Bij zoeken op KvK-nummer kunt u het KvK-nummer (8 cijfers) invoeren van de door u gezochte organisatie. Het KvK-nummer vindt u vaak op het briefpapier van het betreffende bedrijf.

Wanneer u een vraagteken (?) opgeeft in het invoerveld 'Subdossiernummer' krijgt u een overzicht van de hoofd- en nevenvestigingen behorend bij het betreffende KvK-nummer. Door achter het vraagteken nog een subdossiernummer (3 cijfers maximum) in te voeren krijgt u eventuele vestigingen vanaf dit nummer te zien.

Zoeken op straatnaam
Bij zoeken op straatnaam kunt u ťťn of twee trefwoorden opgeven die voorkomen in de straatnaam, het opgeven van een plaatsnaam is hierbij altijd verplicht. Om exacter te kunnen zoeken is het mogelijk een huisnummer mee te geven, zodat alle bedrijven vanaf dat huisnummer worden getoond.

Zoeken op postcode
Bij zoeken op postcode kunt u alleen de cijfers van de postcode opgeven (bijvoorbeeld 3447). Daarnaast is het mogelijk de laatste twee letters met de postcode mee te geven (bijvoorbeeld 3447GT). Om exacter te kunnen zoeken is het mogelijk een huisnummer mee te geven, zodat alle bedrijven vanaf dat huisnummer worden getoond.

Actieve/vervallen handelsnamen
Met behulp van de optie actieve/vervallen handelsnamen kunt u aangeven of opgeheven bedrijven en bedrijven waarvan de handelsnaam is beŽindigd moeten worden opgenomen in de lijst met zoekresultaten.

  • Wanneer u de waarde 'Actieve handelsnamen' gebruikt worden alle actieve vestigingen en bedrijven waarvan de handelsnaam niet is beŽindigd getoond.
  • Wanneer u de waarde 'Vervallen handelsnamen' gebruikt zullen alleen opgeheven bedrijven of bedrijven waarvan de handelsnaam is beŽindigd worden getoond.
  • Indien hier de waarde 'Beide' wordt gebruikt zullen de gegevens worden getoond van alle inschrijvingen.
Heeft u na het lezen van deze help-tekst nog vragen, kijk dan bij veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.