Producten inzien/ bestellen inhoudsopgave
Op het scherm "geselecteerde inschrijving" kunt u handelsregister informatie opvragen bij de betreffende onderneming. Via de blauwe knoppen vraagt u een product op. Wanneer u eerst meer wilt weten van een product of een voorbeeld wilt zien dan kunt u gebruik maken van de linkjes "uitleg" en "voorbeeld" bij ieder product.

Betaalmoment
Voor het raadplegen van de producten uit het Handelsregister Online worden kosten in rekening gebracht. Aan het €-teken in de knoppen kunt u zien of u naar een betaalde pagina gaat of dat u nog een extra keuze scherm krijgt waar u uit productvarianten kunt kiezen. Zie onderstaande knoppen voor een voorbeeld:

Bij een knop met €-teken worden er kosten aan u in rekening gebracht

Bij een knop zonder €-teken dient u nog een extra keuze te maken uit een aantal productvarianten.

Ook wordt u geïnformeerd door een meldingblok op het moment dat er kosten in rekening worden gebracht. Wanneer u dit blok heeft gedeactiveerd kunt u dit op de persoonlijke pagina weer activeren.

Kosten
De kosten van een product staan altijd bij de producten genoemd. Hierbij zijn nog de volgende opmerkingen te maken:

  • Wanneer u tweemaal op dezelfde dag hetzelfde product opvraagt wordt dit slechts één keer in rekening gebracht. (met uitzondering van het papieren uittreksel)
  • Wanneer u nog een keuze uit productvarianten dient te maken wordt er gesproken over een vanaf prijs, op het volgende keuze scherm worden de werkelijke prijzen getoond.
Heeft u na het lezen van deze help-tekst nog vragen, kijk dan bij veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.